Най-харесваният мъжки подарък на 2017

Мъжете и подаръците… лесно е, когато те ги правят, но е истинско предизвикателство, когато ние трябва да изберем най-добрия възможен за тях самите. Няма какво да се лъжем: при дамите изобщо не е сложно, защото изборът е огромен, а дори и да не сме сигурни какво точно искат, няма да сгрешим с ваучер за пазаруване например – все пак, какво по-хубаво от това сама да избереш дрехата или аксесоара, които желаеш. Говорим ли за подаръци за мъже обаче, историята придобива съвсем друг оттенък.

Няма как да посочим само един подарък за мъж, за който да сме сигурни, че би се харесал на цялото съсловие. Просто такъв не съществува, освен ако не става въпрос за една добре опакована и още по-добре приготвена тава с мусака например… но да не се отплесваме! Затова решихме да разделим идеите си на три основни категории, в които да включим всички симпатични неща, които считаме, че биха допаднали на съвременния господин.

Технологии

Или всевъзможни джаджи, които улесняват, а и до голяма степен осмислят, живота на силния пол. Изборът тук е огромен и всичко зависи от конкретните интереси на мъжа, на когото избирате подарък. Ако си пада по гейминг например, можете да го изненадате с нова конзола PS4 или XBOX, а ако вече си има такава, то да го зарадвате с аксесоар за нея – очила за виртуална реалност, волан за управление на автомобил, допълнителен контролер и какво ли още не. Ако пък пътува често, то замислете се за джобната версия на Playstation, а именно PS Vita.

Помислили сме и за феновете на мобилните технологии: нови слушалки са винаги добра идея, а защо не и gift card за продукти от Apple Store например, стига любимият ви мъж да е ползвател на iPhone, iPad или Mac.
Ако пък е фен на литературата, то електронен четец е подаръкът, от който със сигурност се нуждае. Разнообразието на модели е голямо и зависи от средствата, с които разполагате. Вече можете да изберете и модел с вградена подсветка, който прави възможно четенето и през нощта.

Малките удоволствия

За къде сме без малките удоволствия в живота? Чаша хубаво вино или уиски, ароматна пура, парченце шоколад… Подобен тип подаръци са подходящи за мъже, които си имат всичко или пък на които не сте съвсем сигурни какво да подарите. Бутилка отлежало вино или качествено уиски е винаги добра идея, а ако джентълменът е пушач, една кутия луксозни цигари или пури също е отлично допълнение. Страхотен подарък за мъж би било и наргиле, към което да прибавите няколко вида ароматен тютюн. За любителите на чай и кафе пък се продават изключително луксозни подаръчни комплекти, с които също бихте поднесли нетрадиционна изненада.

Живот на скорост

Мъжете са си мъже… и екстремният начин на живот е част от тяхната природа. Затова можете да опаковате доза адреналин, която да се превърне в най-харесвания мъжки подарък. Идеите са много: от скачане с бънджи, през полет с парапланер, скално катерене, скачане с парашут, картинг, тест драйв и каквото още се сетите. Повечето фирми предлагат и видео заснемане на преживяването, така че освен незабравимата емоция, ще остане и спомен, който да гледате отново и отново.

Каквито и подаръци за мъже да изберете, най-важното е да бъдат поднесени с любов и уважение. Защото те винаги ще бъдат най-ценния подарък.

Reply